СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПО СТРЕЛБА ОТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ИГРИ ПРЕЗ 2017 Г. МИРОСЛАВ ЗАПЛЕТАЛ ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ

Един от най-добрите IPSC стрелци ще ръководи младежката академия в Тренировъчния комплекс „360о”

Световният шампион по стрелба от полицейските игри през 2017 г., инструктор на Специалните части в Чехия и един от най-добрите IPSC стрелци в света Мирослав Заплетал (известен като Mrczshooter) ще ръководи младежката академия в Тренировъчния комплекс „360о. От 8 септември 2018 г. той ще води ежемесечни тренировки, спортни лагери и методическа подготовка на младите стрелци на клуба. Базата се намира в с. Войводиново, Пловдив.

Мирослав Заплетал ще сподели опита си с членовете на спортния клуб „360о”. Шампионът споделя за себе си, че никога не е имал треньор – научил се е да стреля на работа. „Тренирам 2 – 3 пъти седмично, изстрелвам около 500 патрона. Подобрявам своите умения и по време на участията ми в мачове от трето ниво. Всичко зависи от подкрепата на спонсорите”, посочва Заплетал.

От „360о” благодарят на Мирослав Заплетал за възможността да работят заедно и за подкрепата в мисията им – развитието на динамичната стрелба в България. Домакините вярват, че по този начин децата и младежите ще се запалят по спорта и ще бъде върната славата на България в стрелбата, като изградят бъдещите шампиони на Европа и света.

Видеа с участия на Мирослав Заплетал можете да видите тук.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация