ОТКРИВАТ ГРОЗДОБЕРА В СТАРОСЕЛ

Избират Царица на виното`2018 на пищна церемония

По традиция във втората неделя на септември ще бъде дадено началото на гроздобера в Старосел. И тази година всички любители и професионалисти в създаването на виното ще станат свидетели на пищна церемония. На 9 септември от 11:00 часа в Комплекс за винен и СПА туризъм „Старосел” празникът ще започне с ритуално мачкане на грозде от новата Царица на виното. Сред гостите на събитието ще има много журналисти и светски личности, които ще се потопят в магията на празника.
Организаторите на събитието са приготвили много празнични изненади за всички гости на събитието – био-базар, алея на занаятите, конкурс за най-добра обредна питка и представяне на традиционни народни носии от Добруджа, Родопите, Пирински, Тракийски и Шопски региони, са само част от начините, по които ще се чества култа към виното и бог Дионис. Посетителите ще могат да се насладят и на винени дегустации в осъвременения Храм на виното.
Много изненади и приятни изживявания очакват всички, които ще станат част от магичния празник!

9 СЕПТЕМВРИ, 11:00 КОМПЛЕКС ЗА ВИНЕН И СПА ТУРИЗЪМ „СТАРОСЕЛ“

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация