Макгрегър срущу Нурмагомедов

Остава по-малко от месец до може би най-значимият и скъп двубой в историята на UFC – този между Конър Макгрегър и Кхабиб Нурмагомедов.

Спекулациите за развоя на мача стават все по-горещи, като наскоро самият Джо Роган поде темата в своя подкаст.

Роган за пореден път отбеляза, че мачът ще е уникален и грандиозен, но реши да задълбае в хипотези за това как ще се развие битката.

Въпреки че се опитва да бъде безпристрастен, коментаторът изглежда залага малко повече на Кхабиб, отколкото на ирландския шампион.

Роган се позовава най-вече на мачовете на руския състезател с имена като Майкъл Джонсън, Рафаел дос Анчос и Едсон Барбоза, в които Нурмагомедов бе повече от забележителен.

Руснакът буквално прегази тези и много други уважавани състезатели, но се очаква Макгрегър да бъде най-голямото му предизвикателство до момента.

Кхабиб има много енергия, издръжливост и не е губил нито един рунд в професионалната си кариера, отбелязва Роган.

Според него двубоят ще бъде силно доминиран от един от двамата бойци, като всичко ще зависи дали Конър може да задържи Кхабиб в изправен бой и да нанесе тежките си удари, или ще стане жертва в бой на земята, в който руснакът би надделял.

Сигурни сме, че преди 6 октомври, когато двамата ще влязат в октагона, ще чуем още доста и интересни мнения и от други светила в индустрията.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация