Aniventure Comic Con 2018

За втора поредна година се проведе Aniventure Comic Con в София. Събитието се състоя на 15 и 16 септември в Интер Експо Център и привлече хиляди фенове на сериали, филми, комикси и видео игри.

Едно от главните събития бе идването на актьорите Даниел Портман (Podrick Payne), Крисчън Найрн (Hodor) и Владимир Фурдик (Night King) от Game of Thrones, както и Мод Хърст (Helga) и Джорджия Хърст (Torvi) от Vikings, където на специален панел феновете имаха възможност да научат повече за снимачния процес, неща от личния им живот, както и да им зададат въпроси, които ги вълнуват.

След приключването на панела почитателите можеха да получат автограф от актьорите и да се снимат с тях, както и да разгледат щандовете с колекцинерски фигурки, сувенири, дрехи и комикси. На фестивала присъства и един от най-харесвания и разпознаван израелски автор на комикси – Йехуда Девир, където на специален щанд, любителите имаха възможност да се снимат и да закупят комикс. У нас пристигна и прочутия железен трон от Game of Thrones, където всеки, който желаеше, можеше да му бъде направена професионална снимка на него.

За всички почитатели на cosplay и гейминга имаше изобилие от турнири и игри с различни награди, и не на последно място присъстваха някои от главните актьори от сериала “Скъпи наследници”.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация