ГРИГОР ГРИГОРОВ СЕ ПОДГОТВЯ ЗА НОВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА В СЛОВЕНИЯ

Рали състезателят Григор Григоров проведе финален тест за екипа и автомобила си преди престижното рали Идрия, което ще се проведе в Словения. Българският състезател, който е и сред най-добрите в своя клас, избра да направи подготовката си по реновирания път до с. Годлево, община Разлог. Трасето с дължина 1.6 км е перфектно за тренировка и настройка на автомобила за предстоящото състезание, тъй като наподобява на етапите, които ни предстоят, обясни Григоров.

Като негов боен другар в кокпита се завръща един от най-добрите български навигатори – Янаки Янакиев. Двамата се познават от години, а Янакиев е бил негов навигатор преди време. “Именно с него спечелихме дебютния сезон на Hyundai Racing Trophy през 2015 г.”, припомни Григоров. Янакиев е и навигатор на осемкратния шампион на България Димитър Илиев.

На тестовете сега ще „разчупим леда“ след дългата ми състезателна пауза и ще се сработим отново като екипаж.

Тестът се осъществява, благодарение на Община Разлог, РУ – Разлог, с генералната подкрепа на „Енекод“ и със спонсорството на: Garmin, Total, S.R. Auto. Медийни партньори на Григор Григоров са БНР, Auto Bild и Top Gear Bulgaria.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация