Кубрат Пулев надви Хюи Фюри

Кубрат Пулев победи Хюи Фюри по точки в „Арена Армеец“ и се превърна в основен претендент за Световната титла на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

Българинът получи повече точки с пълно съдийско единодушие – 117:111, 118:110 и 115:113. Представи се впечатляващо и нанесе не малко страховити удари. Фюри получи ранна аркада, която го затрудни.

Англичанинът също се представи силно и успя да издържи на атаките.

Двамата имаха изключително емоционално появяване в залата, а публиката бе фактор в мача и изживяваше всеки удар и рунд.

Фюри излезе под съпроводите на традиционна ирландска музика, земята на неговите корени, но и под бурните освирквания на пълната зала.

Излизането на Кубрат Пулев бе подгрято от множество гайди, а Кобрата се появи на кавър на „Притури се планината“ и пред множеството веещи се трибагреници.

Първият рунд бе много добър за Кобрата. Британецът започна по-активно, но получи 2-3 тежки удара. Двамата показаха, че не планират да се разучават.

„Благодаря на уникалната публика – каза Кобрата след успеха. – Фюри е добър противник, доста крив, труден за уцелване. Но, виждате – учим ги младите… Имам дебела глава и издържах на ударите му.

Опитът бе важен, това донесе победата. Както и кондицията. Три месеца работихме здраво и успяхме.

Готов съм да изляза срещу Антъни Джошуа, но ще излезе друг Кубрат срещу него. Има много грешки, които трябва да оправим. Най-уникалната публика е българската.“

dir.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация