Викторио Александров се казва мъжът, убил жена си и детето си

Викторио Александров се казва 26-годишният мъж, който вчера първо застреля 23-годишната си жена, а след това уби и едногодишната си дъщеричка Никол и се простреля.

Фейсбук профилът на младия мъж, който работи в частна охранителна фирма, е пълен със снимки на момиченцето му. Последният качен кадър с мъничката Никол е от 29 септември. През последния месец обаче Викторио и майката на детето не живеели заедно, след като се разделили заради скандали.

Последната снимка в профила на убитата майка – Дарина Министерска, пък е от празника по повод първия рожден ден на Никол.

Вчера 26-годишният охранител извикал ключар, за да нахлуе при бившата си любима в столичния квартал „Надежда“. Когато влязъл в жилището, Викторио застрелял младата жена, взел детето им и избягал, съобщи „24 часа“. Столичната полиция го обяви за издирване, като блокира почти всички входове и изходи на София, а специални указания получиха дори граничните пунктове, защото се знаеше, че 26-годишният мъж е с лек автомобил и имаше възможност да напусна страната.

Няколко часа по-късно автомобилът на Викторио – „Фолксваген Голф“ бе локализиран на паркинга на бензиностанция в Горни Богров. При идването на полицаите обаче бащата прострелва Никол в главата, а след това и себе си.

И двамата бяха откарани в „Пирогов“, но въпреки усилията на лекарите момиченцето почина.

Състоянието на бащата е тежко, но стабилно и пряка опасност за живота му няма. Той не е криминално проявен, а оръжието му е законно притежавано.

dir.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация