Мюзикълът „Любов и смърт в Мулен Руж” на лятно турне

Музикалният театър тръгва на лятно турне с най-новия си мюзикъл „Любов и смърт в Мулен Руж”.Направен е по мотиви от романа на Ал.Дюма-син „Дамата с камелиите”, либрето и режисурата са на Бойко Илиев, а диригент е Левон Манукян.

– на 19-ти август, сцената на бургаския Летен театър ще оживее с поетичните бохемски нощи и кан-кан романса на кабаре „Мулен Руж”.

– на 20 август мюзикълът ще развълнува гостите на гр. Приморско.

– на 23 август в гр. Добрич, театърът ще бъде част от концерт- спектакъла „Шоуто трябва да продължи”, с режисьор Бойко Илиев и диригент Игор Богданов. На концерта ще бъдат изпълнени и най-популярните хитове от легендарни мюзикъли „Котки”, „Чикаго”, „Кабаре”, „Коса”, „Фантомът на операта”, „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха”, „Евита”, „Мис Сайгон”, „Мулен руж”, „Порги и Бес”, „Зоро”, и рок операта ”Исус Христос Суперзвезда”.

– на 24 август в к.к. „Албена“ ще бъде последният за турнето концерт-спектакъл „Блясъкът на оперетата и мюзикъла”, с режисьор Александър Мутафчийски и диригент Юли Дамянов.

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация