„Тоника СВ" пак се събраха

За първи път след 20 годишна раздяла, се събра една от най-обичаните у нас групи – „Тоника СВ“. Легендарните музиканти пяха отново заедно на затрогващ сърцата концерт в Зала 1 на НДК по повод 70-годишния юбилей на Стефан Диомов преди няколко месеца.

Сега любимата българска група тръгва на турне с поредица от концерти в страната. Първият ще се проведе на 29 август в гр. Плевен, на сцената на Летния театър в „Кайлъка”. Следващият ще бъде на 30 август в летния театър в гр. Русе.

Жадната за хубава българска музика публика ще може да припява с вечните хитове на групата „Сутрин рано, вечер късно“, „Здравей, как си, приятелю“, „Ден след ден“, „Приятели“, „Един неразделен клас“ и много други.

Ценителите ще се насладят на вълнуващата музикална хармония на емблематичните гласове на Милица, Ваня, Ралица, Тео и Драго. На сцената ще изгрее и бащата на групата Стефан Диомов, за да обере овациите и признателността на публиката от радостта за събирането на групата.

Почитателите на българската естрада ще могат отново да слушат неповторимата група „Тоника СВ“, която десетилетия наред запази неподражаемия си стил, който живее и до днес в сърцата на млади и стари.

 

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация