Хилда Казасян с бутиков концерт

Джаз с невероятният глас на харизматичната Хилда Казасян завладя малкия плаж край Лозенец.

Приятната изненада очарова любителите на джаз музиката това лято в Hacienda Beach. Певицата заедно с изключителните музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов изнесоха бутиков концерт пред отбрана аудитория. Неочаквано добрата комбинация от музиканти, предложи една уютна и вълнуваща вечер с нов прочит на едни от най-известните джаз стандарти като Fever, Summertime, Big Spender, L-O-V-E, както и боса нова песни.

Хилда представи пред публиката и своите авторски песни, а последното й парче „Ако си тук“ бе прието с най-много аплодисменти. „Аз сама написах музиката и текста и всичко просто се изля. Не мога да опиша колко ми беше особено да я покажа на Христо Йоцов и на Живко Петров – на тези музиканти, с които работя, и когато те казаха „Супер парче!“, бях най-щастливият човек на света, защото това е първият ми опит за писане на музика. Когато имаш такива големи музиканти до себе си, е много трудно да поемеш този риск, но съм много щастлива, защото мисля, че се изля като музика, като текст. Естествено аз много благодаря и на Живко Петров, и на Христо Йоцов за аранжимента”, сподели преди време Хилда в ефира на Джаз ФМ.

Заредена от морския бриз, Хилда вече готви голям концерт на 8 декември в зала 1 на НДК. Той ще бъде посветен на баща и. За големия спектакъл на сцената ще излезе бигбендът на БНР с диригент Антоний Дончев, триото Живко Петров, Христо Йоцов и Митко Карамфилов, а всички аранжименти са на Христо Йоцов, а сред гостите ще бъдат Орлин Горанов и Васил Петров. Ще бъдат представени едни от най-хубавите песни на Вили Казасян в нови аранжименти, както и филмовата му музика.

Източник: novini.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация