Томас Андерс от Mодърн Токинг с хитовете на тандема в НДК

Томас Андерс (Тhomas Anders) – половинката от популярното дуо Модърн Токинг (Modern Talking), пристига със собствена група за двучасов концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 14 декември.

Вечните „You’re My Heart, You’re My Soul„, „Cheri Cheri Lady„, „Brother Louie“ и още от най-големите световни хитове на проекта, покорили световните класации по всички краища на света и „наместили се“ удобно там в продължение на години, ще прозвучат за първи път в София, представени от магнетичния глас на Томас Андерс.

Още с първата си песен „You’re My Heart, You’re My Soul“ oт 1984 дуото достига до № 1 в класациите на 81 държави. Успехът продължава със сингъла „You Can Win If You Want„. Албумите на Mодърн Токинг – най-популярната немска евро-поп група в историята за всички времена, са продадени в над 150 милиона копия по света.

Истинското име на изпълнителя е Бернд Вайдунг. Въпреки че пее от дете, той става популярен като част от Модърн Токинг. През 1982 се запознава с бъдещия си сценичен партньор Дитер Болен, продуцент и автор на песни. В началото правят съвместни проекти, като Дитер композира парчетата, а Томас ги изпълнява на немски. Проектът се превръща в истинска сензация на европейската поп сцена, издавайки 6 албума.

Двамата се разделят през 1987, с което разбиват сърцата на многобройните си фенове. Причина за разпада е Нора, съпругата на дългокосия и силно приличащ на гей по онова време Томас Андерс. За нея се говори, че е изключително ревнива и че се опитва изцяло да контролира половинката си. Той дори носи верижка с нейното име, което задължително трябва да се вижда на всички снимки, концерти и интервюта.

Недвусмислено послание към почитателките му: „Не пипай, той е мой!“. Истинските проблеми обаче започват, когато тя решава, че трябва да поеме и контрола върху дуета. Тогава нервите на Дитер Болен не издържат и се стига до фаталната конфронтация. бвинявана за разпада, Нора непрекъснато получава заплахи за живота си и сТомас напускат Германия, заминавайки за Щатите, където певецът опитва да направи кариера, но без особен успех.

Томас Андерс е единствената международна звезда с 11 концерта в Кремъл, поясняват организаторите ЕventЕase и „Радио 1„.

Билети за концерта в София – чрез мрежата на Ticketportal.

Източник: mysound.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация