Близначки ИЗЧЕЗНАХА МИСТЕРИОЗНО

Аделина и Габриела си намерили работа, в неизвестност са от събота близначки на 18 години изчезнаха мистериозно от центъра на София.

Аделина и Габриела Бандрови за последно са видени в събота на обяд, а след полунощ следите им се губят. Телефоните им са изключени, а момичетата не са се прибрали вкъщи. Родителите им са в шок от изчезването им, защото дванадесетокласничките имат вечерен час и нямат навика да закъсняват. В деня след изчезването си трябвало да почнат и работа, която да съчетават с ученето.

„Всеки ден“ се свърза с майка им Мария Бандрова. Жената е много притеснена от изчезването на децата си. „Последно говорихме между 11,30 и 12 вечерта с едната.Тя ми каза, че сестра й в момента не е там. Каза, че като се видят, ще й предаде да звънне на приятеля си, за да не я търси чрез мен, защото не ми е приятно и не е красиво. Излязоха сами на среща с приятелки, бяха си подготвили и документи за работа. Габриела трябваше да е на обучение в пицария до НДК в неделя. А Аделина си намери работа в магазин в мол „България“. Тя искаше да е продавачка, а другата – сервитьорка. Скарах им се, знаеха, че трябва да се приберат до 12 ч. Каза ми: „Батерията ми е на 4%, тръгваме си“. В 1 часа се притесних сериозно, но телефоните и на двете бяха изключени. Оттогава ги няма никакви“, каза през сълзи майката.

Бяха щастливи, че са одобрени за работата си и в неделя и двете трябваше да са там. Няма как да са заминали и да ми правят напук, категорична е майката. От вчера са обявени за издирване. Близките молят за информация на телефони 0884/922-162 или 0899/489-610.

Източник: mediamonitor.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация