ФАНДЪКОВА ОТКРИ СПОРТНА ИЗЛОЖБА НА МОСТА ДО НДК

Кметът на София Йорданка Фандъкова откри третата поредна изложба „София Фото Спорт“ до НДК. Изложените на Моста на влюбените 60 пана събраха десетки известни състезатели и треньори, участници на олимпиадата в Рио, спортни легенди и членове на управата на фондация София – Европейска столица на спорта.

Този път организаторите представят част от най-колоритните и запомнящи се фотоси на фотографите.

Сред присъстващите бяха и току-що завърналите се от олимпийските игри в Рио наши спортисти – фехтовачът Панчо Пасков, предизвикал фурор с отстраняването на световния шампион Якименко (Рус) и боксьорът Симеон Чамов.

Фандъкова благодари на авторите и организаторите и им пожела успех. „Поздравявам всички наши спортисти, които се представиха достойно на олимпиадата в Рио, благодаря на златните момичета, на Мирела Демирева и на Елица Янкова, на всички, които през последните няколко седмици на накараха да се чувстваме горди като българи“, каза Фандъкова.

Източник: mediamonitor.bg

Споделете тази статия

Улицата

Улицата

0 коментара

Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можеш да използваш следните тагове :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация