Зодии

Овен
Овен

Този месец за съжаление няма да бъде ярък и запомнящ се, а по-скоро трудов и напрегнат, но именно през септември ще се сформира главната ударна сила, която ще ви помогне да достигнете успех и да завършите годината с лидерство и добри доходи.
В началото на септември леко ще изстинат страстите в отношенията на Овена и неговия партньор. Свързано е преди всичко с заетостта на Овена в работата. Важно е връщайки се у дома той да изпитва любов и уважение към своята половинка.
Овенът трябва да помисли за организацията в колектива, доста са се отпуснали и забравят своите отговорности и задължения към общата работа. Леко подбутване трябва да постегне всеки от екипа, което е много важно в очакване на голямата крачка на пред.
В този есенен месец не трябва да пилеете парите и да ги харчите за покупки, които не са от първа необходимост. Работата е в това, че в края на септември може да излезе случай при който да е много изгодно да вложите парите или да купите необходимото оборудване на значително по-ниски цени.
Ако спазват режим на деня, сън и хранене, Овните в края на септември няма да се оплакват от преумора и главоболие. В противен случай главозамайване, слабост, безсъние, отсъствие на апетит трябва да очакват в средата на месеца.

Телец
Телец

Много от Телците ще влязат в септември с бодро настроение и много положителни емоции. Очакват ги доста разправии, преди всичко с децата, на които ще трябва да отделят много време. Работата няма да затруднява Телците.
С любовта си Телците ще даряват и любимия си човек, макар и не така активно, както в миналите месеци. Родителите Телци, чиито деца тръгват на училище в този есенен месец, ще бъдат доста ангажирани. Вечерите ще прекарват в четене на училищната програма.
Ще се наложи да свършите допълнителна работа за която ще ви платят добри пари. Особено ползотворна ще бъде за Телците работещи самостоятелно или в двойка с партньор. Телците, работещи в колектив, ще съхранят позициите си.
Всичките си пари, Телците ще похарчат за близките си, които ще имат голяма нужда от тяхната помощ. В някои случаи ще се наложи да дават заем, но сумата няма да бъде голяма и длъжниците ще се издължат до края на годината.
Звездите предупреждават Телците да пазят дихателната система, в частност носоглътката, защото могат да пострадат през септември. Ще се наложи да си припомнят за инхалациите, други методи за загряване, както и за народната медицина, чай и запарки от различни билки, вкл. липа и лайка.

Близнаци
Близнаци

Хората от този знак е добре през септември да успокоят амбициите си и за известно време да оставят желанията си за лидерство в екипа или в професионалната гонка. Това далеч не е най-благоприятното време, по-добре да изчакат и да се подготвят за мощен удар.
Близнакът и неговия любим партньор, общувайки и опознавайки се един друг ще излязат на ново ниво на отношения. Ще станат по-разкрепостени, ще си позволяват да почиват по отделно без да се ревнуват. Доверието ще укрепи още повече чувствата в тази двойка.
Няма да е просто времето за кариерата на Близнаците през септември. Масови проверки, инспекции и ревизии могат значително да изострят нервите на всеки Близнак. Разбира се, не винаги ще бъде възможно да се справят с такива удари. През септември е вероятно на Близнаците да им провърви и да се обогатят или да получат много скъп подарък. В този период представителите на знака ще умеят да работят с парите, ще знаят къде да ги вложат, за да ги преумножат, а не да ги загубят.
Висока степен на травматизъм може да се отбележи през септември за всеки Близнак. Трябва да бъдат изключително внимателни и взимат мерки за безопасност при работа с електроуреди или при шофиране.

Рак
Рак

Много различни препятствия ще срещнат Раците на пътя си, но с трудолюбие и проява на характера си, ако не отстъпят, месецът ще стане най-продуктивния за годината. Не се спирайте пред опасностите, направете нужно и ги преодолейте.
Човека, в който ще се влюбят Раците, ще се наложи да го отнемат от съперник. Ще се наложи да проявят цялата си смелост и решителност, но това с което биха се сдобили представителите на Рак, ще прекрои целия негатив от преодоляването на трудностите, т.е. битката си заслужава.
Раците в професионалната сфера ще излязат на лидерските позиции. Те ще станат верни съюзници, поддръжници, дори учители на колегите си. Тези факти ще укрепят лидерските позиции на представителите на този знак и ще им позволят да разчитат на подобаващото им се място.
С парите – няма да им е напрегнато, но за голям успех е рано да говорим. За получаването на голям доход трябва още много да направят и да изменят в своята работа и в живота си. На първо място Раците трябва да се откажат от немалкото ненужни харчове.
Този месец е добър за малка почивка и лечение на хроничните болежки, да направят диагностика и да се постараят да излекуват тези заболявания, които ги мъчат от доста време и се обаждат периодично.

Лъв
Лъв

Хората от този знак трябва да се постараят максимално да избягват различните интриги, разговори и сплетни, особено засягащи приятел, близък човек или началник. В повечето от тези случаи ще посочат Лъва за организатор на заговора и ще се разправят с него.
Този месец е добър за признания в любов, за взимане на решения за съвместно съжителство, брак или раздяла. Септември ще бъде решителен месец и всичко онова, което реши Лъва, задължително ще се осъществи в близко бъдеще.
Лъвовете трябва да развиват изкуството на дипломацията, защото е дошло време, когато грубите методи не действат. Нужно е да умеете изгодно да представите своя бизнес, да го рекламирате и да не започвате конфронтация, за да не прерасне сътрудничеството в конкуренция.
Леко охарчилите се Лъвове, ще започнат да броят парите, известно време няма да им достигат, а да заемат пари, Лъвовете считат за действие под своето достойнство. Хубавото е, че трудното време скоро ще отмине и Лъвовете ще започнат да не се ограничават в разходите.
Поради напрегнатата работа хората от знака на Лъва много време вероятно ще изкрават на крак, поради което, могат да възникнат отоци, пренапрежение на мускулите, което ще предизвика болки, а също и проблеми със съдовете, може да бъде провокирана появата на варикозно разширени вени.

Дева
Дева

Работоспособността на представителите на Дева може да се снижи в сравнение с миналия месец. За това може да допринесе пренапрежението от предишен период. Хората от този знак трябва да работят в щадящ режим и повече да почиват, посвещавайки се на семейството си.
През септември Девите могат да бъдат обидчиви, често да се сърдят и да са в депресивно настроение. Възможно е отношенията с любимия човек да се разрушат именно в това време. Необходимо е твърдо да понесете това изпитание.
Ръководството може да постави Девата в сложни трудови условия, да я постави на нова работа, напр. през нощта или в почивния ден. Не се карайте с началниците си, има шанс да извлечете максимална изгода от тази ситуация. Девите ще се нуждаят от поддръжката на началството за в бъдеще.
Настройвайки се на бъдещи преобразувания и реформи, Девите трябва да спестят пари, защото този резерв скоро ще им потрябва. Няма да могат да избегнат харченията за своите деца.
Девите трябва да внимават за хигиената, особено ако сменят сексуалния си партньор. Пренебрегвайки този съвет, на много Деви в скоро време ще им се наложи да посетят кожен лекар, с проблеми, които са възникнали именно при сексуалните контакти.

Везни
Везни

Осъществявайки своите големи планове Везните ще губят много време и енергия, но едва ли ще успеят да достигнат успех. Този месец ще ги накара да пожертват много, но една, избрана цел ще успеят на всяка цена да постигнат.
На отношението на представителите на този знак много ще им повлияе приближаването на рождения ден. Везните задължително ще поискат да си направят подарък, свързан с любимия човек.
Това, което са започнали в предишните месеци, с успех ще продължи именно в септември. Важно е обаче, Везните да не се отвличат с дреболии и любовни похождения, за да не излязат от ритъм. Да не разпиляват своя успех, през този месец значително ще напреднат.
Везните в този есенен месец могат да търсят авантюри, като решение за обогатяване и от това могат да се възползват измамници, които ще се възползват от доверчивостта на хората от този знак. За да съхраните парите си и ценностите си, внимавайте и не ги влагайте в съмнителни начинания.
Много от Везните ще бъдат с ниска енергия през септември. Това ще се отрази на работоспособността и активността им. На тези хора им трябва заряд от енергия, поливитамини и здрав сън, за да си върнат формата и да станат активни както по-рано.

Скорпион
Скорпион

Скорпионите трябва да не изпускат шанса, който им се предоставя от щастливата случайност. Казвайки нужните думи или оказвайки поддръжка в нужното време на човека, тези хора ще получат тези блага, за които толкова дълго са мечтали. Трябва да бъдат внимателни към хората и да не отказват да се притекат на помощ.
При много от Скорпионите през септември ще се изострят сексуалните пристрастия. За утоляване на тази жажда те ще се отправят към клубове и увеселителни заведения и дори в работата си ще флиртуват и съблазняват противоположния пол.
Времето ще накара Скорпионите да помислят за самостоятелна дейност за достигане на слава и финансови блага, които сега дели с колегите си. Желанието им за пари и властване ще ги накара да се стремят към уединена работа.
В началото на месеца средствата няма да им стигат до край, но в края – Скорпионите ще бъдат напълно доволни от резултатите. Тези хора трябва да помислят за влагане на пари, които да работят за тях и да им носят приходи.
Хората от този знак спешно трябва да помислят за отслабналия си имунитет, който ще подложи организма им на различни заболявания и инфекции. Трябва да го укрепят с различни витамини и физически упражнения, с регулярен режим на деня.

Стрелец
Стрелец

Идилията на Стрелците може рязко да бъде нарушена по отношение на личния живот, което в известна степен ще повлияе и на професионалната му дейност. Тези хора трябва да сдържат емоциите си и да се стараят мирно да решават ситуациите, не да ги задълбочават.
Представителите на знака Стрелец може би през август са разбрали, че техния партньор не е честен с тях и им изменя при всеки удобен случай. Информацията за това може рязко да измени живота на двойката и скоро те да нямат общо бъдеще.
Стрелецът уверено решава възникващите проблеми, но не проявява нужната заинтересованост в професионалната сфера, защото неговите мисли са отправени към решаване на семейните отношения. Трябва на време да се задълбочите в работата си, за да се възстановите и да започнете всичко отново.
Хората от този знак рискуват да пропуснат перспективните моменти за развитие и да се откажат от перспективно място, поради страх и неувереност в собствените си сили. Изпускайки момента сега, Стрелците рискуват да не попаднат на такъв по-късно. Трябва да бъдат смели, защото имат отличен потенциал.
През този месец трябва да се заемете със по-стари здравословни проблеми, за които не сте имали време до сега. Трябва да посетите стоматолог и да излекувате проблемите. Също е нужно да изследвате гърлото и щитовидната жлеза, която може да ви доведе доста проблеми.

Козирог
Козирог

Козирозите трябва да проявят издръжливост, да не се поддават на провокации, които през септември няма да бъдат малко. Загубвайки търпение и отговаряйки агресивно, представителите на знака Козирог могат да „отрежат клона на който седят“ и да се лишат от много привилегии.
Козирога се е съсредоточил върху любовта, върху чувствата, на този човек му е омръзнала физическата близост и много му се иска да изпита духовна такава. С търсенето именно на такива отношения ще се заемат тези хора в септември.
Козирога ще успее да се прослави и забележимо да се укрепи на ръководна длъжност, ако не загуби всички свои навици и умения, решавайки проблемите си с любимия човек. Трябва да се пробва в сферата на финансите и мениджмънта, където ще успее напълно да се осъществи.
Недостиг на пари ще възникне поради мащабните планове на Козирога. Ще се хвърли към сериозните пари, но за това е нужно и сериозен начален капитал. Козирозите ще са готови на всичко, за да се сдобият с необходимата сума пари, а при това ще си помогнат и с не дотам правни методи.
Тези хора трябва да внимават за ставите и скелета, защото началото на есента предполага начало на костни страдания за много от представителите на знака Козирог. Не трябва да поемате непосилни задачи, а максимално правилно да разпределяте натоварването и да ползвате защитен колан.

Водолей
Водолей

Често Водолеите ще търсят помощ и поддръжка през септември. Ще им е необходим човек, на чието рамо да поплачат и който няма да ги критикува. В края на месеца емоциите на тези хора рязко ще тръгнат нагоре.
В любовта при Водолея всичко ще е много лошо или изобщо няма да има любов. Тези хора могат да се хващат за сламка, да търсят прошка и да обещават да се поправят, но партньорът едва ли ще поиска да продължи тягостните за него отношения.
Водолеите имат всички шансове напълно да се потопят в работа, при това да не се страхуват, да рискуват и да правят дръзки постъпки. През този месец всичко ще им се получава и дори нещо повече, ще бъде забелязано и след това ще им помогне да се придвижат в кариерата нагоре.
Водолеите трябва да се въздържат от раздаване на големи суми пари или от даването на пари на по-малки части на много приятели и роднини. Звездите предсказват голяма придобивка още в средата на месеца, а това означава, че парите трябва да се пазят.
Още повече, че именно в септември Водолеите ще почувстват силна умора или болки, които ще ги измъчват. Не трябва да си губят времето с изчакване и проверки, защото съществува сериозна опасност за новообразувание в тялото.

Риби
Риби

Рибите в септември ще ги влече към творческа реализация. Тези хора ще се стараят всячески да се изявят, поради което могат да се отправят към големия град в търсене на славата. Тези хора трябва да се опитат и без да се страхуват от неизвестното да вярват в своя успех.
Хората от този знак съвсем няма да мислят за любов, но могат да срещнат човека, който в началото дори няма да възприемат като възможност за партньор или за сексуален обект. Но още в края на месеца ще почувстват влечение към този човек и ще поискат да започнат сериозни отношения.
Именно през септември Рибите могат да покажат на света своите творения и да се прославят. Тези хора, притежаващи огромен потенциал, отдавна заслужават внимание, но именно през септември те ще успеят да реализират всичките си планове.
Харченията, които предстоят на хората родени под знака Риби ще са напълно дадени за семейството, а за себе си те няма да оставят и стотинка. Наистина, това ще послужи за стимул на изглаждане на семейните отношения, което е напълно достатъчно за Рибите в този период.
Представителите на знака Риби трябва да бъдат особено внимателни, употребявайки алкохол. Спиртните напитки и наркотичните вещества могат да действат разрушително на мозъка и да въздействат агресивно върху човека от този знак. В такова неконтролируемо състояние Рибите могат да извършат постъпки, от които ще се срамуват, а освен това и ще има значителна вреда за организма.

О неразумни

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и вземате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за вашите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали.

Допълнителна информация