Written by 6:11 pm Вечерни новини, На живо, навън, Събития

„Тоника СВ” пак се събраха

Тоника СВ отново заедно концерти

За първи път след 20 годишна раздяла, се събра една от най-обичаните у нас групи – „Тоника СВ”. Легендарните музиканти пяха отново заедно на затрогващ сърцата концерт в Зала 1 на НДК по повод 70-годишния юбилей на Стефан Диомов преди няколко месеца.

Сега любимата българска група тръгва на турне с поредица от концерти в страната. Първият ще се проведе на 29 август в гр. Плевен, на сцената на Летния театър в „Кайлъка”. Следващият ще бъде на 30 август в летния театър в гр. Русе.

Жадната за хубава българска музика публика ще може да припява с вечните хитове на групата „Сутрин рано, вечер късно”, „Здравей, как си, приятелю”, „Ден след ден”, „Приятели”, „Един неразделен клас” и много други.

Ценителите ще се насладят на вълнуващата музикална хармония на емблематичните гласове на Милица, Ваня, Ралица, Тео и Драго. На сцената ще изгрее и бащата на групата Стефан Диомов, за да обере овациите и признателността на публиката от радостта за събирането на групата.

Почитателите на българската естрада ще могат отново да слушат неповторимата група „Тоника СВ”, която десетилетия наред запази неподражаемия си стил, който живее и до днес в сърцата на млади и стари.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Етикети:, , Last modified: май 22, 2020
Close