Written by 6:33 pm Вечерни новини, навън, Улицата, Улицата каза

Близначки ИЗЧЕЗНАХА МИСТЕРИОЗНО

Аделина и Габриела

Аделина и Габриела си намерили работа, в неизвестност са от събота близначки на 18 години изчезнаха мистериозно от центъра на София.

Аделина и Габриела Бандрови за последно са видени в събота на обяд, а след полунощ следите им се губят. Телефоните им са изключени, а момичетата не са се прибрали вкъщи. Родителите им са в шок от изчезването им, защото дванадесетокласничките имат вечерен час и нямат навика да закъсняват. В деня след изчезването си трябвало да почнат и работа, която да съчетават с ученето.

„Всеки ден” се свърза с майка им Мария Бандрова. Жената е много притеснена от изчезването на децата си. „Последно говорихме между 11,30 и 12 вечерта с едната.Тя ми каза, че сестра й в момента не е там. Каза, че като се видят, ще й предаде да звънне на приятеля си, за да не я търси чрез мен, защото не ми е приятно и не е красиво. Излязоха сами на среща с приятелки, бяха си подготвили и документи за работа. Габриела трябваше да е на обучение в пицария до НДК в неделя. А Аделина си намери работа в магазин в мол „България”. Тя искаше да е продавачка, а другата – сервитьорка. Скарах им се, знаеха, че трябва да се приберат до 12 ч. Каза ми: „Батерията ми е на 4%, тръгваме си”. В 1 часа се притесних сериозно, но телефоните и на двете бяха изключени. Оттогава ги няма никакви”, каза през сълзи майката.

Бяха щастливи, че са одобрени за работата си и в неделя и двете трябваше да са там. Няма как да са заминали и да ми правят напук, категорична е майката. От вчера са обявени за издирване. Близките молят за информация на телефони 0884/922-162 или 0899/489-610.

Източник: mediamonitor.bg

(Visited 2 times, 1 visits today)
Етикети:, , Last modified: май 22, 2020
Close