Written by 4:42 pm На живо, навън, Спорт и музика

Излезе новият албум на Имани

Имани нов албум концерт НДК

Преди броени дни Имани обяви, че албумът е завършен и вече е достъпен за поръчка. Българската публика ще е сред първите, които ще имат удоволствието да се докоснат до него на живо. Френската звезда ще представи The Wrong Kind of War на родна земя на 19 октомври в зала 1 на НДК, а от заглавието разбираме, че певицата няма да изневери на стила си и ще ни поднесе искрена музика, носеща послание.

Само преди два месеца Имани представи и второто си парче от албума. Silver Lining (Clap Your Hands) е балада, чието заглавие е вдъхновено от метафоричния израз, че всеки буреносен облак има тънка сребриста ивица по края, т.е. и лошото време има край.

Имани сподели след първото си идване в София, че е влюбена в българската публика. Симпатиите се оказаха взаимни след като вече по-хубавите места за концерта са изчерпани. Три от категориите билети са напълно разпродадени, но все още има за по-задните редове на партера и оркестъра.

Билетите за концерта са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на Eventim.

Източник:

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , Last modified: май 22, 2020
Close