Written by 5:24 am На живо, навън, новини

Руският цирк върху лед в Арена Армеец

„Руският цирк върху лед“ предлага на публиката едно вълшебно пътуване до магическа приказка върху лед и със спираща дъха циркова артистичност. Спектакълът „Зимна приказка“ е съчетание от блясък и най-високо техническо съвършенство на кънки!

Българските зрители могат да го гледат на 7 декември, от 19:30 часа, в зала „Арена Армеец“. С красота и елегантност, с невероятна лекота и висока прецизност публиката се пренася в приказния свят заедно с героите от най-чудесните истории на всички времена: Спящата красавица, Лешникотрошачката, Пепеляшка, Алиса в страната на чудесата и Снежната кралица.

Спектакълът е нов, иновативен, грандиозен. Насочен е към въображението с ефектна хореография, повече от 300 нови великолепни костюми, вълнуваща музика и невероятни акробатики. На сцената е най-веселият и елегантен леден балет, съчетан с голяма, традиционна, руска циркова програма и зрителите се радват на един наистина магически спектакъл за цялото семейство.

РУСКИЯТ ЦИРК ВЪРХУ ЛЕД съществува от 50 години и възхищава световната публика с артистизъм и блясък, грандиозни акробатики, жонгльори, скачачи, танцувачи на върху тел, скейтъри и клоуни в блестяща ледена арена за гръмотевични аплодисменти.

Билети на касите на Билетен Център НДК, Eventim.bg. Линк онлайн билети

Източник: slusham.com

(Visited 5 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , Last modified: май 22, 2020
Close