Written by 2:00 pm sos, Дела и документи, На пазар, навън, Улицата, Улицата каза

Да помогнем на дете да бъде пълноценен човек

 

По време на деветата среща на MBC Ladies и Благотворителна фондация “Бизнес и образование – ръка за ръка”, присъстващите дами единодушно решиха да подкрепят дете в нужда.

Калоян-2

Калоян е на 15 години с диагноза детска церебрална парализа /квадри пареза, слепота и епилепсия/. Може да прави няколко крачки с чужда помощ, краката и ръцете нямат добра мускулатура. Има сраствания на сухожилията и мускулите, които му пречат на движенията. Нуждае се от средства за операция, която може да му помогне да води по-независим живот. Може да се свържете с майката на Калоян, Людмила Маринова на телефон: 0888 630 443.

Калоян-3

Всеки, който се чувства съпричастен и желае да помогне, както и членовете на Masters’ Business club, могат да преведат гласуваната от борда на MBC, годишна дарителска вноска в размер на 100.00 лв., по сметката на Фондацията. От постъпилите дарителски суми 5000 лв. ще бъдат преведени за лечението на Калоян, а останалата сума ще бъде използвана за образованието на тримата студенти – сираци, които ще бъдат подкрепени за поредна година, за образованието им във ВУЗФ.

Калоян-4

 

Дарителска сметка:

IBAN: BG65STSA93000023758876
BIC: STSABGSF

Росица Сандулова

(Visited 3 times, 1 visits today)
Етикети:, , Last modified: май 22, 2020
Close