Written by 10:14 am sos, Любопитно

Преборете безсънието с техника на дишане!

Колкото и да е странно, съществуват различни техники за дишане, които помагат да се справите с безсънието. Единственото, което трябва да направите е да докоснете небцето с език и след това да дишате.

Дори хора, които страдат от безсъние, могат да заспят веднага. Може да се чувствате глупаво, докато го правите, но повярвайте ми, това наистина работи пише zajenata.bg. Все пак засяга съня и здравето ви.

При проблем с  безсъние, може да се пулите и да стискате очи в неуспешни опити да заспите през нощта. При прилагането на тази техника, всичко да стане бързо и лесно. Ще отпадне нуждата от хапчета и билки, за да ви помогнат да заспите.

FANTASTIC-Put-the-Tongue-on-the-Palate-and-Breathe-for-60-Seconds

Най-важното е да знаете как да сложите езика и как да дишате. Този удивителен метод е открит от д-р Андрю Уейл. Ще ви помогне да отпуснете тялото си да облекчите стреса, и е ефикасано средство за бързо заспиване.

Трябва само да докоснете небцето с върха на езика си. Не дишайте докато го поставяте там. След това издишайте и отпуснете езика. Дишайте в продължение на 60 секунди и ще се удивите от резултата. Тази невероятна техника е известна като дишанетехника 4-7-8. Пробвайте я сами!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Last modified: септември 14, 2016
Close