Written by 5:45 pm На пазар

Разпродадоха всички билети за “Котки”

Мюзикълът Котките в НДК

Билетите за първите две дати за оригиналния бродуейски мюзикъл “Котки” са напълно изчерпани, съобщиха организаторите от продуцентска компания АРТ БГ. Само две седмици след обявяването на световноизвестната продукция феновете й у нас се оказаха изключително активни и вече взеха своите билети за датите 11 и 12 май 2017 г. в зала 1 на НДК.

Приятно изненадани от огромния интерес, организаторите успешно финализираха преговорите за отварянето на трета дата и тя вече е факт: на 13 май (събота) в зала 1 на НДК шоуто ще зарадва всички, които до момента не са успели да запазят своите места. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, като цените остават същите, както и за първите две дати: от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв.

АРТ БГ и Eventim напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод е по-удобен отвсякога.

Иконичната постановка “Котки”, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал “Салон на изкуствата”

Източник: mediamonitor.bg

(Visited 13 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , , Last modified: септември 17, 2016
Close