Written by 1:31 am На пазар, новини, Топ

Стартира първото уеб шоу за таланти „Смях на почивки”

Всеки, който смята, че притежава комедиен талант, вече може да качи свое авторско комедийно видео на адрес vbox7.com/kitkat.

Смях на почивки 3

Най-забавната активност в уеб пространството тази есен ще донесе невероятни награди за участниците – възможност един от тях да спечели договор с най-голямата мрежа от потребителски канали у нас 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия. За да се сдобият с тях, бъдещите комедийни звезди в „Смях на почивки”, ще трябва да убедят в таланта си специално жури, както и потребителите на Vbox7.com. Допълнително, зрителите на проекта също могат да спечелят награди всяка седмица – екшън камери GoPro, ако гласуват за своите фаворити в играта.

Още през този уикенд екипът на 7Talents и „Смях на почивки” поема към морските дестинации Варна и Бургас, за да предизвика най-изявените таланти там. На кастинга във Варна, в събота, в хотел Одесос, ще бъдат водещите на „Смях на почивки“ – Иван и Надя , а в Бургас, в неделя, в хотел България специален гост е певицата и актриса Ева , позната от комедийния уеб сериал #Кифла, която също е част от проекта.

Следват срещи с бъдещи кандидати за шоуто в Пловдив (на 1 октомври) и в София (на 2 октомври). Първият етап в „Смях на почивки” ще продължи до 21 октомври. Това е и срокът, в който могат да се изпращат видеа на платформата на продукцията във Vbox7.com.

Междувременно, зрителите, любители на комедийния жанр могат да гледат и да гласуват за участниците, като всяка седмица ще има двама победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на „Смях на почивки“.

Смях на почивки

През есента на 2016 7Talents готви истински коктейл от забавление с втори сезон на поредицата „#Кифла” от 19 септември, както и вторият сезон на „Не така, брат”, който се излъчва в момента. До края на годината започва комедийният сериал „Апартамент 404”.

През 2017 7Talents планира реализацията на 18 сезона „premium” видео продукции, както и над 50 уеб поредици и влогърски канали. Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици, независимо дали са професионални или непрофесионални актьори, могат да кандидатстват на адрес: „Смях на почивки” – от 15 септември във Vbox7.com

Кастинги:
Варна – 17 септември, събота, хотел Одесос между от 10 до 17 ч
Бургас – 18 септември, неделя , хотел България, от 10 до 17 ч.
Пловдив – 1 октомври, събота, хотел Тримонциум
София – 2 октомври, неделя, НДК

Източник: vbox7.com, vesti.bg

(Visited 19 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , Last modified: септември 17, 2016
Close