Written by 3:37 pm Дела и документи, На пазар, новини

Наближава второто издание на HackConf

Тази есен на 15-16 октомври в зала 3 на НДК за втора поредна година ще се проведе HackConf технологична и мотивационна конференция, организирана от HackBulgaria. Изданието през 2016 г. ще разшири програмата на конференцията и ще се фокусира на прагматичната тема “Как да станем по-добри програмисти и ИТ специалисти?”.

Събитието е ориентирано към млади или опитни разработчици, ученици, студенти и любители от цялата страна. Основна цел на събитието тази година е да предостави възможност на младите програмисти да черпят знания и опит от някои от най-добрите разработчици в ИТ сектора. По време на конференцията участниците ще имат възможност да посетят 14 интересни лекции, като всеки от тях ще може да се включи и в работилниците, предвидени в течение на двата конферентни дни.

Конференцията е безплатна, но изисква предварително запазване на билет, което може да бъде направено на http://hackconf.bg/. Първото издание на конференцията събра над 1300 посетители главно ученици и студенти от 15 български града, които намериха своята насока и решителност за първите си стъпки в ИТ индустрията.

hack_conf_full_house HackConf-3

(Visited 5 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , , Last modified: септември 19, 2016
Close