Written by 1:57 pm Арт, На живо, навън, Събития

Европейски форум, световни звезди и „Царете на Магията“ в над 5 български града

София, Благоевград, Габрово, Варна и Пловдив са само част от градовете, които магьосниците ще посетят по време на първото си национално турне – „Царете на магията“.

     Шоуто жъне успех от над една година в столицата и сега тръгва на път, като първи свидетели на модерният спектакъл ще бъдат жителите на Благоевград, от където на 11-ти Март ще стартира и „Месецът на Магията“. Началото е в 21 часа в „кафе клуб – Таргет“ в центъра  на града, а за дошлите по-рано ще се погрижат лично маговете, представяйки им „магия отблизо“.

     Следващи в списъка са габровци , където турнето ще продължи на 16-ти Март от 20:00 в „Сопрано лайф – клуб“, а на 17-ти Март в „Жокер лайф – мюзик клуб“ във Варна. Пловдивчани ще могат да го видят на 22-ри от 20:00 часа в Комеди клъб.  На 23-ти „Царете на Магията“ се завръща в столичният клуб „Студио 5“ от 21:00 часа.

    Спектакълът представя както съвременен прочит на класическата магия, така и иновациите в жанра, съчетавайки всичко с изтънчен до пиперлив хумор и чарът на над 8 млади илюзионисти.

Организаторите отправят сериозно предизвикателство към публиката си във всички градове, а именно: Ако някой изгледа шоуто и не се засмее от сърце нито веднъж – ще получи парите си обратно в троен размер!!!

    „Идеята е не да върнем старата слава на българската магия, а да сътворим нова, по-добра и по-модерна!“споделят създателите на магичната организация „Куик Хендс проджект“, Дани Белев и Росен Димитров – Мр.Джим. „Скоро официално станахме на 4 години, но работата е започнала доста преди това и няма да спре докато България не прибере световната купа и не се разчуе отново, че по тези земи има гениални артисти!“ – казаха още младите магьосници.

     Магическият месец ще завърши подобаващо с шестото поредно издание на международният форум за магични изкуства „Магична среша Златна котка“, в превърналият се напоследък в столица не само на хумора, а и на магията – град Габрово. Там на 8-и и 9-ти Април ще се съберат фокусници от над 7 държави за да обменят опит и да премерят сили в ежегодното състезание, призът за което е самата статуетка „Златна котка“. Специален гост и лектор на събитието ще бъде един от глобалните идоли в това изкуство, а именно световният шампион за магия отблизо – Дани Д’ортис. Фестивалът ще завърши на 9-ти Април (Неделя) с грандиозният интернационален гала –  спектакъл в зала „Възраждане“, местата за който са ограничени.

     За повече информация относно „Месецът на Магията“ можете да намерите на www.quickhands.pro и във Facebook – страницата  на Quick Hands project.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Етикети:, , , , , , , , Last modified: май 22, 2020
Close