Written by 7:44 am Любопитно

ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА – 20 АПРИЛ 2017г.

Очаква ни динамичен и продуктивен ден (в рамките на ретроградния Меркурий, разбира се). Днес има много интересни астрологични събития, които коренно ще променят енергетиката от предходните две седмици. Тази нощ в 00.28 ч. Слънцето от Овен, преминава вече в Телец до 20 май. Това се съчетава и с точния съвпад на Слънцето с ретроградния Меркурий. Настава време на осъзнаване на постигнатото до момента. Срещата на двете планети в Телец ще ни даде точна визия за практичните методи на реализиране на натрупания потенциал до момента.

Настава период, в който всеки може да прегрупира мощно своите знания, сили и интереси и да тръгне в посоката, която е най-практична и подходяща за него.

Използвайте дните до 3 май – точно за това осъзнаване. Ако до този момент не сте имали визия как искате да се развият нещата, сега вече това ще стане по естествен, спонтанен път.

Вечерта в 20.38 ч. Меркурий ще премине от Телец обратно в Овен (защото се движи ретроградно, т.е. назад 🙂 ) и това ще даде чудесен тласък на задържаните до момента стари намерения и проекти.

И накрая, най-важното събитие – това е стационарния Плутон, който от днес започва и той своето няколко месечно движение в ретроградна посока. Най-силно влияе неговата стационарна – неподвижна фаза, която е днес. На първо място трябва да се внимава с аварийността и напрегнати обществено-политически прояви, големите колективи и човешки маси стават трудни за управление – това е най-характерното. Другото ниво на проява – това е трансформацията, силата и мощта, която дава Плутон за личностното ни израстване.

http://www.astronews.eu/?p=6632

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: април 20, 2017
Close