Written by 8:26 pm Любопитно, навън, С кафето, Спорт и музика

ОТБОРЪТ НА BEST WESTERN PREMIER AIRPORT SOFIA СПЕЧЕЛИ ТУРНИРА ПО МИНИ ФУТБОЛ ЗА “КУПА НА ХОТЕЛИЕРИТЕ”

Най-добрите футболисти сред хотелиерите се оказаха момчетата от отбора на Best Western Premier Airport Sofia, които се представиха от името на BW Expo Hotel и BW Premier Sofia Airport Hotel. Те победиха в Първото издание на турнира по минифутбол за „Купата на хотелиерите“ и заслужено спечелиха златните емедали от надпреварата.

Състезанието се проведе на стадион „Академик“, а победителят  трябваше да се пребори със сериозната конкуренция на отборите от още 11 хотела, разпределени в четири групи по три тима, като третият от всяка група трябваше да отпадне от надпреварата, а първите два продължиха във фазата на елиминациите. В съставите на всеки хотел бяха включени 15 негови служители, които имаха възможност да демонстрират футболните си умения.

 

Допълнителна информация:

По-малко от година след официалното си откриване Best Western Premier Airport Sofia спечели едни от най-престижните призове за туристическа дестинация и мултифункционална сграда на годината. Комплексът е с отлично местоположение, модерни съоръжения, най-новите технологии, добре познат бранд, утвърдени стандарти за качество, добре обучен персонал. Със стратегическата си локация, идеално разположен в новия бизнес район на столицата и само на 750 м от Терминал 1 и 1000 м от Терминал 2 на международното летище София, новият луксозен 4-звезден Best Western Premier Airport Sofia предлага удобен достъп от две основни магистрали и няколко динамични бизнес центрове, включително Sofia Airport Center и Τrade Center Europe.

Хотел Премиер Летище София предоставя и безплатен транспорт от и до Летище София по предварителен график. 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close