Written by 10:53 am навън, С кафето, Топ

Лунното влияние на 13.08

Около обедните часове ще бъдем под влияние на съвпада на Луната с Уран. Този аспект усилва интуицията и повишава творческите способности. Намират се неочаквани решения, мисленето става нестандартно. Уран активизира стремежа към новото. Периода е благоприятен за събиране на хора в групи и групова работа.

Луната e в знак Овен до 13:41ч. Необходими са организираност и дисциплина. Избягвайте случайностите, така ще се застраховате от излишни проблеми. Може да ви помогне добре обмисленият план. Ден за контакти с природата, разходки, пътувания. Препоръчителни са физически натоварвания. Да се засили контролът върху поведението, да не се вика и крещи. Уязвима е главата, очите също. В елементите на вашето облекло може да присъства нещо червено. Може да проветрявате на въздух дрехи, завивки.

От 11:02 до 13:41ч Луната ще се движи на празен ход. Нови и важни неща не се предприемат. В 13:41ч Луната се прехвърля в земния знак Телец.

21-ти лунен ден (продължава до 23:46ч) е силно енергиен, с космически оттенък. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. 21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Добър е денят за тръгване на дълго пътешествие. Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.
Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги.

Отношения – Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Секс – В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Етикети: Last modified: май 22, 2020
Close