Written by 1:10 pm Арт, Любопитно, навън, Папараци

РЕНИ ЧУПИ КЛИШЕТАТА С ПОП ХИТ

Секси, провокативен и естествен като самата Рени – такъв е клипът към новия аранжимент на песента “Ден след ден”, който радиостанциите и музикалните телевизии завъртяха днес. Парчето е дело на гуруто в музикалната индустрия Магга, а видеото е на нашумелия режисьор Христо Порязов.

Клипът за ценители, заснет на плажа до устието на Камчия, с носталгия ни връща към спомена за отминалото лято, към преживяното безгрижие и преплетените стъпки по брега… А песента намига като отблясък на слънцето в морските вълни, миг преди залеза и дълго остава да звучи в съзнанието след като сте я чули веднъж.

В клипа Рени залага на естествена красота и пълно сливане с природата, а провокативната й визия безспорно ще разпали фантазиите на верните й фенове.

Щастлива, заредена с нови хубави емоции от лятото и многобройните си срещи с публиката в страната и чужбина след 4-годишна пауза, Рени е в стихията си, а гласът й звучи още по-нежно, по-уверено и се печели нови почитатели.

„Щастлива съм, че съм свободна да правя това, което мога и искам“, призна Рени и допълни „голяма късметлийка съм. Бог ми е дал много – прекрасни деца, уникални приятели и талант… Нямам право да се отклонявам от пътя си! Благодаря на всички, които вярват в мен и са до мен в начинанията ми!”.

Видеоклипът на “ДЕН СЛЕД ДЕН” можете да видите и в Youtube, където вече набира популярност и сред нехарактерна на певицата публика.

 

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close