Written by 11:28 pm Дела и документи, Избрани новини, новини

ОГРАНИЧАВАТ ДОСТЪПА ДО НДК НА 12 ЯНУАРИ

Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен на 12 януари (петък) заради първото събитие на високо ниво от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Затворени за посетители ще бъдат литературният клуб „Перото“ и билетният център на НДК. Събитията от културната програма на НДК от януари до юли ще се провеждат в нормален ритъм при засилени мерки за сигурност.

НДК разкрива целодневна билетна каса в кино „Люмиер Лидл“, която ще работи в дните, когато достъпът до централната сграда на Двореца ще бъде ограничен.

На разположение остава и системата за онлайн резервация на билети – http://maniakino.com/npc_ws_pg_home.php.

Добре ще бъде посетителите и гостите на Двореца да идват по-рано на културни събития, тъй като задължително ще преминават през проверки при влизане в сградата. Успоредно със събитията от програмата на Председателството, НДК ще продължи да функционира като културен и конгресен център – ще се провеждат изложби, изложения, концерти в зала 1, спектакли в Театър Азарян, ДНК, прожекции в кино „Люмиер Лидл” и събития в Литературен клуб „Перото” и зала 42.

Промени настъпват и в движението в центъра на София и около НДК. От 17:30 часа на 11 януари (четвъртък) до приключване на събитията на 12 януари (петък) се забранява престоят  и паркирането на пътни превозни средства на улиците „Доспат” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”; ул. „Баба Неделя” и ул. „Д-р Христо Стамболски” с изключение на автомобилите, превозващи участниците в събитията.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Last modified: януари 10, 2018
Close