Written by 6:24 pm Вечерни новини, Любопитно, навън, С кафето

НЕУЯЗВИМИ ЩЕ СА ОНЕЗИ, КОИТО ЖИВЕЯТ С ЛЮБОВТА И В СЪГЛАСИЕ С ИСТИНАТА

Ето какви планетни движения ще се случат в Тропическата Карта през идущата седмица, разгръщайки процеси на емоционално-ментален план:

на 06.02. – Вторник сутринта, Луната ще влезе в знака Скорпион. Това ще донесе известна доза напрежение както в жените, така и във вътрешните Жени на Мъжете. Луната в Скорпион акумулира силни емоции, които ако не бъдат урегулирани произвеждат завист, отмъщение, агресия, ревнот. Врящата емоция може да изгори нечии ръце, или пък да свари нещо, което е много твърдо, и инак негодно за консумация. Във всеки случай е добре вторник, сряда, четвъртък и петък, докато тя пребивава в знака Скорпион в Тропическата Карта, да поддържаме вътрешното внимание, или пък – да използваме случая за изливане, разрушаване на вече ненужното, за да можем да положим нови емоционални основи, които са в контакт с Истината за нас, ситуациите, и хората от близкото ни обкръжение. В този период напрежение ще усетят и Майките, могат да станат ревниви към своите деца, и да решат, че трябва да ги бранят от света, като разбира се фразата “на живот и смърт” може да бъде чувана често.

На 09.02. сутринта, Луната, излязла от Скорпион, ще направи съвпад с Марс в Стрелец, получавайки квадратура от Нептун в Риби. Ще се появи склонноста от типа: “Излязохме на светло, сега е време за активни действия свързани с нашите оптимистични визии”, чудесно, само дето квадратът на Нептун пуска розова пелена и замъглява реалността, и тук ще се искат усилия за земно виждане, а не за водно носене.

на 11.02. – Събота, Луната в Стрелец ще дойде на гости на Сатурн съвпад Лилит в Козирог, което може да се усети, като липса на самочувствие, склонност към тъга, страх и безпокойство, но също така може да даде и здрава почва под краката, досега бяхаме много емоционали, мечтахме усилено, летяхме, носихме се, сега е време за ред, организцията, дисциплината, за структуриране на деня. Ала Черната Луна ще опитва да съботира тези възможности, подклаждайки или свръхамбициозност, или подавайки лъстиво нездрави греди за конструкциите.

на 12.02. – Неделя – Луната в Козирог ще се намести на върха на Картата на София на Медиум Цели в съвпад с Плутон, Черната Луна и Сатурн – което определно може да се окаже ключов момент за властта и народа, а на отделния индивид да се отрази така сякаш усеща цялата си сила, но по-скоро, като тежест, която иска да снеме от плещите си, и тук, или трябва да поеме отговорност за нея, или да каже – не мога да нося толкова, искам да олекна, да ми е леко, предпочитам го пред отговорността и тежестта на Силата.

Уиязвими ще са – половите органи, жлъчката, черния дроб, таза, ханша, бедрата, седалището, коленете, ставаите, костите. Неуязвими ще са, онези, които живеят с Любовта и в съгласие с Истината.

ИВАЙЛО ДОБРЕВ

https://www.facebook.com/profile.php

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close