Written by 4:52 pm Без цензура, Избрани новини, Любопитно, навън

ЗАБРАНА ЗА СЕКСА С ПИАРКИ

Австралийският консервативен премиер Малкълм Търнбул забрани секса между министри в кабинета му техни подчинени, след разкрития, че заместникът му имал афера, която забременила медийна съветничка и тя родила.

Това е челен световен опит, от който трябва да се поучим, разбира се, пише Труд.

Обаче трябва да го и побългарим, както правим с всичко видяно при чужденците – европейци, австралийци, американци и африканци – та да можем не само да ги настигнем, а да ги задминем даже.

Но как да стане?

Може например Бойко Борисов да запрети на министрите му да се любят с когото и да било, а не само с пиарките си. И не само секса да им забрани, ами и с всичко останало, с което се занимават. Така държавата най-сетне може да се оправи.

Примерите и у нас много: политици се обзавеждат с млади секретарки и любовници, а реформите…..кучета ги яли.

Родни железни пиарки обаче доказват максимата, че зад един успял политик стои силна PR-тигрица. Практиката е пред очите ни – екслидерът на БСП Серж Станишев стана президент на ПЕС по времето, когато зад него в опасна близост стоеше жена-тигър и която му роди две деца.

Днес мнозина приписват успеха на президента Румен Радев на неговата съпруга Десислава, която като умел ПР експерт се грижи за имиджа му още от славните лета на авиационната му кариера.

Легенди се носят за вярната като куче секретарка на Тодор Живков, която колела и бесела в някогашния ЦК. Дали между двамата е имало роман, остава загадка, но е факт, че дори Живков имал респект от нея, допитвал се по доста въпроси и като галантен кавалер не й отказвал почти нищо.

Мнозина врели и кипели в политиката твърдят, че ако у нас премиерът наложи вето над секса с пиарки, серия руси дами щяха просто да са безработни.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close