Written by 2:49 pm Арт, навън, Слайдер, Събития

ЕВРОПЕЙСКОТО ПРЕДПРЕМИЕРНО ТУРНЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКАТА ЛЕНТА ЗА ДЕЦА „СМАРТФОНЪТ БЕГЛЕЦ” СТАРТИРА ОТ ЛОНДОН

​​Изпълнителите на главните роли в „СМАРТФОНЪТ БЕГЛЕЦ” – тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) ще пристигнат в Лондон за специалната прожекция на 29 март от 19:00 часа в Българския културен институт (сградата на Българското посолство, адрес: 186-188 Queen’s Gate, Kensington, London SW7 5HL, UK).

Малките зрители и техните родители ще преживеят невероятното приключение, в което тримата тийнейджъри се опитват да спасят болното братче на Анджи. В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото – сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности.

Децата успяват в част от секундата да направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия, непознат за тях свят, превръща хайдутите в безпомощни деца, които търсят подкрепа от своите малки приятели, за да оцелеят в нашата реалност.

Ще успеят ли да се върнат в своето време? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Какво ще се случи с братчето на Анджи? И къде е заровено съкровището на Вълчан войвода? Всичко това ще разберете на прожекцията, заедно с нас.

 

„СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ“

 29 МАРТ, 19:00 ЧАСА

Български културен институт – Лондон

(Visited 4 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close