Written by 10:09 am Избрани новини

Напрегнатите отношения между планетите, които ще влияят на състоянието на нещата от днес до неделя

Поред напрегнатите отношения между планетите, които ще влияят на състоянието на нещата от днес до неделя:

Венера в Близнаци квадрат Луна в Риби (Луната е в съвпад с Нептун, а вече и с Хирон):

Конфликт межди личната оценка и избор, и инстинктите, и емоциите, които сме оформили от ранното си възпитание, средата, в която се движим, и в която сме израснали.
Конфликт между майката и жената и между любимата, и любовницата. Между чувства и емоции. Под влиянието на този аспект е възможно да възникнат спорове, сплетни, интриги между жените и въобще. Преценките са замъглени. Много неподходящ момент за изясняване на партньорски и любовни отношения. Венера е вятърничава, а Луната – хлъзгава. Смесване на вятър и вода под такъв ъгъл дава емоционално-ментални бури. Венера е много любопитна. Луната – твърде загадъчна, мълчалива, тайнствена. Заниманията свързани с разкрасителни процедури (в които има включени високи технологии, игли, изгаряния, вода, свързани с ръцете, раменете, врата, шията), красота, изкуство, естетика може да не донесат очакваните резултати, или да причиният повече вреди, отколкото ползи. Както и не е време за уреждане на материални и финансови въпроси. Уиязвими са също ръцете, раменете, белите дробове, периферната, централната нервна система.

Меркурий в Овен съвпад Уран в Овен – в анаретен (убиващ) градус – квадрат Марс в Козирог в анаретен (убиващ) градус.

По време на този аспект не се препоръчват дълги и кратки пътувания, ако са наложителни, то високите скорости, свързани с надпревара могат да доведат до удар, който да причини нараняване на главата, което да засегне мозъка, както и травми свързани с коленете, костите, ставите. Не е подходящо време и за катерачески походи в планината, за прояви на безрасъдна смелост свързана с изкачването на върхове.
Тези отношения между планетите водят и до избухливост, лесна възбудимост.

Дните от днес до неделя са много подхощи за всякаква духовна работа, поради наличието на Големия Воден Тригон между Бялата Луна в Рак, Нептун в Риби, и съвпадът на ретроградните Юпитер – Прозерпина в Скорпион.

Дерзайте 

П.С. В Неделя бъдете особено внимателни във всяко отношение.

*Ако желаеш Интерпретация на Рождената ти, Астрологична карта по Тропическия и Сидерален Зодиак, Годишна Прогноза, Медицински Хороскоп, Синастрия – Партньорски Хороскоп, Бизнес Консултации, можеш да се свържеш с мен на 0897 037 337 или на apotropei@gmail.com, или тук във Фейсбук.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Last modified: май 11, 2018
Close