Written by 1:00 pm Кой кой е

РЕПОРТЕРЪТ НА КАНАЛ 3 ПЕТЪР АНТОНОВ С НАГРАДА „СКРИТОТО ДОБРО“

Един от най-младите репортери в екипа на Новините на Канал 3 за втора поредна година печели награда „Скритото добро“ в категория „Медии“.

Призовете бяха връчени от Столична община на специална церемония за четвърти път. Категориите тази година бяха шест: „Видимите социални каузи“, „Медии“, „Добро сърце“, „Неправителствени организации“, „Бизнес партньори“, „Култура и спорт“.

Целта на кампанията е да се обединят бизнес организации, неправителствения сектор, творческата гилдия и спортисти за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

Специалната категория „Добро сърце“ е за граждани, които оказват подкрепа на хора в нужда и стават съпричастни с техните проблеми.

Репортерът на Новините на Канал 3 Петър Антонов сподели опита си в търсенето на добрите новини и призна, че макар да звучи наивно, вярва в добротата на хората. „Вярвам, че има хора, които ежедневно с дейността си се опитват да прави добро“ – каза той и добави, че няма да спира да търси добрите новини: „Една добра новина трябва да е ежедневие, сензация. Да я има във всяка емисия и заедно с екипа на Канал 3 се опитваме да го правим всеки ден.“

Наградата на Петър Антонов е още една частица от признателността на зрителите и обществеността към работата на телевизията на народа.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Last modified: май 27, 2020
Close