Written by 9:56 am Слайдер, Събития

„ДИАГНОЗА АРТИСТ“ НА СЦЕНАТА НА АМФИТЕАТЪР „АРЕНА“

Диагноза артист“ е смешна трагикомедия, която разказва за сладката лудост на артиста през различните му превъплъщения. Всеки, който иска да открие движещата сила на най-големите звезди в шоу бизнеса, не трябва да пропуска спектакъла в Амфитеатър „Арена“ – Свети Влас на 15 август от 21:00 часа.

 

Сцената на летния театър ще бъде взривена от смях до сълзи, като за това ще се погрижат Георги Низамов-Низама, Христо Ламбрев и Десислава Моралес. Разказът с неочакван край е по сценарий на режисьора Красимир Колев от „Господари на ефира“. Георги Низамов е познат предимно от телевизионния ефир като певец, комик и преподавател по имитация, а Христо Ламбрев е композитор, един от създателите на група “Сигнал”.

 

15 АВГУСТ ОТ 21:00 ЧАСА

 АМФИТЕАТЪР „АРЕНА“ – СВЕТИ ВЛАС!

 

 

ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕТЕН АМФИТЕАТЪР “АРЕНА” – СВЕТИ ВЛАС:

Амфитеатър „Арена“ е сърцето на Свети Влас и е адаптиран за съвременния културен живот на курортното градче. Арената стартира сезон`2018 с обновена модерна визия и атрактивна програма, превръщайки се в лятната сцена на България. Непосредствената близост до брега, уникалната акустична среда, 500–те удобни седалки, възможността за разгръщане на различни сценични решения, превръщат амфитеатъра в незаменимо място за концерти, театрални постановки, изложби, детски представления и др.

 

Близо 10 години амфитеатърът дава пространство за изява на много творци, генератори на нови идеи и алтернативни проекти. Успя да се наложи като културно средище, което възпитава вкус към изкуството и предлага на гостите на града истински стойностни преживявания. Място за култура и обществена дейност, в което по уникален начин се пресичат представите за традиционно и модерно изкуство.

 

Всяка година жителите и туристите в Свети Влас стават свидетели на разнообразни, динамични и перфектно организирани образци на изкуството и културата, които ги обогатяват и им носят настроение. Защото програмата е наситена с представления, работилници и атрактивни преживявания за цялото семейство.

 

Екипът на Амфитеатър „Арена“ има амбицията да развие дългосрочно този проект и да се превърне в гастролираща сцена на водещи имена и интересни пърформанси от цял свят, защото вярва, че животът е кратък, а изкуството вечно!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Last modified: юли 24, 2018
Close