Written by 8:31 pm Арт, Любопитно, навън, Нови технологии, Топ

PULDIN ETNO FEST ЩЕ ОГЛАСИ ПЛОВДИВ В НАЧАЛОТО НА ЮЛИ

Най-шареният и пъстър двудневен летен фестивал – Puldin Etno Fest ще се проведе в Пловдивския Античен театър на 5 и 6 юли.

Puldin Etno Fest е цветен и различен празник на етно културата, където хора от различни националности ще представят своето изкуство и традиции. Фестивалът е част от официалната програма на Европейска столица на културата – Пловдив 2019 и ще забавлява гостите на града с разнообразна програма.

Програмата през двете фестивални вечери ще включва концерти на ETHNO WORLD MUSIC, представена от български и чужди изпълнители.

На 5 юли на сцената ще излязат Деси Добрева и Нено, Monistra от Македония, GloBalKan и Martha Mavroidi от Гърция, Gipsydelica от UK и България и Жарава. Във втората вечер пък постителите на фестивала ще се насладят на музиката на Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Чубрица, Para Hot Jazz и Hot Club De Plovdiv.

Освен музика, във фестивала ще присъстват и танците, ритуалите, кукерите, традиционните национални кухни, подправки, билки и аромати. Арт базарът ще е отворен за всички желаещи да се докоснат до етно културата и да си тръгнат с част от нея.

Puldin Etno Fest ще има отворен характер, което ще позволи на всички желаещи жители и гости на Пловдив да съпреживеят емоцията му и да се насладят на невероятната културна програма.

На цената на един билет публиката ще се наслади на десет концерта на водещи групи, които ще заливат зрителите с етно музикална емоция в продължение на два дни.

От 12 до 20 юни билети могат да бъдат закупени с отстъпка от 10 лв. – на цени от 20 и 30 лв. за един фестивален ден. Организаторите са предвидили и лимитиран брой комбинирани билети за двата фестивални дни на стойност 55 лв. и 35 лв.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ! ЗАБАВЛЕНИЕТО Е ГАРАНТИРАНО!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Last modified: май 22, 2020
Close